Sociale medier

For at kommunikere ud til sociale medier skal man bruge et plug-in. Det plugin, som kursusholder foreslår, hedder Social Media Feather. Når du bruger dette plugin, så kommer der et ekstra menupunkt under indstillinger i kontrolpanelet, som hedder Social Media. Hvis du klikker på den, får du en uoverskuelig side:.

Sociale Medier Start
Starten af siden for indstillinger af visning af sociale medier

Det man skal lægge mærke til her er at “Shortcodes in Widgets” er slået til. Der følger så en midtersektion, hvor du kan specificere, hvordan ikonerne til de forskellige sociale medier skal se ud, hvor store de skal være, og hvilken layout de skal have. Den sidste sektion omhandler så udbyderne til de sociale medier.

Her bestemmer man hvilket social media man vil henvise til, og om vi vil bruge deling eller “følg os” faciliteterne. Man bestemmer også teksten, og der hvor man skal følges skal man også angive linket til startsiden (som regel ens navne-side)

Udbydere af de sociale medier
Udbydere af sociale medier

Man kan både have deling på pågældende sociale medie samt en link til at følge. Dette kan sættes både under, over eller både under og over et givent indlæg.

Man kan også lægge widget ud på sidevinduet eller en af sidefødderne. Social Media Feather tilføjer to widgets, som på billedet nedenunder. Da kan man have både Deling og en widget med at følge.

Del – og Følg os widgets

Man kan så bestemme, hvordan ikonerne skal se ud på ens widget. Med hensyn til at specificere deling kan der være en sag med links, – hvis de sociale medier ikke kan se ens side (hvis man fx er på en server, som ikke kan ses udefra). Dette betyder, at man kan få en fejlmeddelelse.

Titel + ikonerne på widget

Skriv et svar

Forfatter

profilbillede af mig selv

Dette er en eksempel præsenation af mig i footeren

Jeg følger kurset "avanceret WordPress" i nemprogrammering.dk, og prøver

at reproducere alt det, som læreren foretager sig