Brugerhåndtering ved Theme My Login

Theme My Login er blevet ændret efter kursusvideo 15.2 i Nemprogrammering. Således er logoet også skiftet, men funktionaliteten er stadigt den samme.

Man skal dog notere sig, at der ikke oprettes nogen sider. Til gengæld bruges der permalinks for de forskellige aktioner, som skal foretages.

I første omgang kan man bare følge kursusvideoen med hensyn til widget på sidebaren til registrering, – og, derefter bliver man nød til at oprette selve login-siden. Der er dog en ting, som man skal tage hensyn til, som ikke umiddelbart fremgår af dokumentationen for pluginet.

Som sagt login siden er myWordPressSite/login/ og når du opretter en log ind side, så er det ikke nødvendigvis det lokale link “login” siden får. Det betyder, at du ikke kan få plugin funktionaliteten frem. Så siden log ind siden SKAL have adressen, myWordPressSite/login/ !. Herefter følger opskriften på, hvordan du sørger for det.

Theme My Login

Hvis du fører musen over til Theme My Login under indstillinger får du de følgende menupunkter: Klikker du på Generelt så kan du se hvilke links Theme My Login opererer med. Nu går du til overskriften af din side
og klikker på overskriften, se figur nedenunder:

Hvordan man laver en login-side

Hvis ikke den henviser til /login/, så klikker du på knappen Rediger og ændrer det, så det bliver som på figuren. Du skal også skrive shortcode for Theme Me Login for at hente login-formularen frem, som vist på figuren.

Der er ikke brug for at indsætte flere sider, da plugin-et håndterer visning af login alt efter om man er logget ind eller ej. Har du glemt din kode, så klikker du på linket “glemt password” og kan derved nulstille det ud fra linket, der sendes til din e-mail adresse.

Skriv et svar

Forfatter

profilbillede af mig selv

Dette er en eksempel præsenation af mig i footeren

Jeg følger kurset "avanceret WordPress" i nemprogrammering.dk, og prøver

at reproducere alt det, som læreren foretager sig