Indstillinger for udgivelse

Dette er blot en test for at se hvordan man kan udgive / forhåndsvise eller gemme indlæg som kladde. I oversigts kolonnen længst til højre skal du skifte fra Blok visning til Dokumentvisning. Når du begynder at skrive, så skifter den automatisk til blok-visning.

indstillinger i toppen

Længere nede i kan du så gøre forskellige ting, så som beslutte, om indlægget skal være offentligt, eller kun administratorer og redaktører må læse. Du kan også beslutte, at det skal

Dokument indstillinger

være passwordbeskyttet . Dette indlæg er offentligt, men i stedet for at blive udgivet øjeblikkeligt, har jeg sat til at blive udgivet den 28. marts kl. 11.56, hvorefter det kan så ses som et offentligt indlæg. Man kan også sætte indlægget i toppen af bloggen, og man kan sætte det til at blive gennemlæst inden udgivelsen.

Notér at i stedet for “Udgiv” står der “Planlæg” som tekst for den knap, som sender det afsted.

Der findes også indstillinger, hvor man kan fortryde, at indlægget blev udgivet.

Hvis du gemmer et udgivet indlæg, som kladde, så spørger editoren om du virkelig vil fjerne udgivelsen.

Den sidste ting er revisionshistorik. WordPress gemmer nemlig alle revisioner af et indlæg. Og oversigten af disse kan man få ved at gå under “Status og synlighed” (for et udgivet indlæg. Hvis du klikker på “Afventer gennemlæsning”, så skifter “Gem kladde” til teksten “Gem som afventer”

Skriv et svar

Forfatter

profilbillede af mig selv

Dette er en eksempel præsenation af mig i footeren

Jeg følger kurset "avanceret WordPress" i nemprogrammering.dk, og prøver

at reproducere alt det, som læreren foretager sig